Βράβευση

980

Healthcare Business Awards 2016: Bronze Βραβείο για το MEDExpress!

Το Bronze Βραβείο του διαγωνισμού «Healthcare Business Awards 2016» απονεμήθηκε στο ιατρικό λογισμικό MEDExpress, για την κατηγορία
“e-Health – Ψηφιακές εφαρμογές
υποστήριξης του Επαγγελματία Υγείας”.

Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση της Sigmasoft, μιας και ήρθε να επιβραβεύσει την προσπάθεια της ομάδας της εταιρείας, αλλά και την εμπιστοσύνη σας μέχρι σήμερα. Τα Healthcare Business Awards, διοργάνωσε το Health Daily με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, καινοτομικές εφαρμογές, καθώς και θεραπευτικές πρακτικές φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας. Η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από σημαντικές προσωπικότητες που εκπροσωπούν όλους τους φορείς της Υγείας, καθώς και από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso και βραβεύτηκαν για τις καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες: Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις, Επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, Νοσοκομεία – Ιδιωτικές Κλινικές – Διαγνωστικά Κέντρα, Σύλλογοι Ασθενών, Ιατρικοί Σύλλογοι, Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες, Πανεπιστήμια – Ερευνητικά Κέντρα – Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, MKO, εταιρείες e-Health, Start-ups στην Υγεία, καθώς και Εθνικές Πρωτοβουλίες για την Υγεία.

Η διάκριση αυτή ανήκει και σε όλους εσάς, που με τις προτάσεις και την εμπιστοσύνη σας αναδείξατε το MEDExpress στην κορυφή των επιλογών για τους Επαγγελματίες Υγείας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με συνέπεια & επαγγελματισμό την στήριξη του ιατρείου σας.

Με εκτίμηση

SIGMASOFT S.A.